Waar staat GreatForMen voor!

GreatForMen staat voor kwaliteitsaccessoires voor elke man, waarbij eerlijke en natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten hout, natuursteen en andere natuurlijke materialen.

Wat ons onderscheidend maakt ten opzichte van al die andere bedrijven is het volgende:

  • Eerlijke producten van natuurlijke materialen
  • Geen chemische toevoegingen
  • 90% Nederlandse leveranciers
  • De klant staat bij ons op de eerste plaats

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij hebben een geweldige collectie samen gesteld die volledig aan onze eisen voldoet en waarvan u mag verwachten dat de hoogste kwaliteitsnormen zijn gewaarborgd. Wij vinden het erg belangrijk dat wij onze verantwoording pakken in de huidige consumptie maatschappij.

Hieronder vind u kort en bondig wat wij verstaan onder Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GreatForMen is een vooruitstrevend bedrijf waarbij wij zoveel mogelijk de bedrijfsstructuur hebben ingericht volgens het principe: Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden het erg belangrijk dat wij onze verantwoording pakken in de huidige consumptie maatschappij.

Daarom hebben wij gekozen voor duurzame producten & accessoires gemaakt van zoveel mogelijke natuurlijke grondstoffen, zonder de verwerking van chemische toevoegingen.

Onze maatregelen

  • Onze producten zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke grondstoffen
  • Geen chemische toevoegingen
  • 5% van de netto winst wordt gebruikt voor Trees For All

Ons doel

  • Een bijdrage leveren aan een veilig en gezonde leefomgeving voor nu en de toekomst, voor zowel de mens, natuur en dier!

Wij steunen Trees For All!

Met jouw aankoop stop je niet alleen de wereldwijde ontbossing, maar zorg je zelfs dat er meer bos bij komt. Wij doneren aan het einde van elke maand 5 procent van de netto winst. wij zijn groot fan van Trees For All. Hieronder kunt u een filmpje bekijken waarin Trees For All zelf uitlegt welke goede projecten worden gesteund en zijn opgezet.