Over ons

GreatForMen is een jong en dynamisch bedrijf, gericht op mannen. Waarom wij dit bedrijf hebben opgericht is omdat wij vonden dat het altijd erg moeilijk en omslachtig was om goede modeaccessoires voor de man te vinden in het oerwoud van de verschillende webwinkels. Daarom dachten wij: waarom beginnen wij niet een webshop waarbij wij zelf de gaafste accessoires verzamelen voor mannen. Dat scheelt u een hoop gezoek en speurwerk op het internet. 

Criteria van onze producten

Maar waar moeten deze accessoires dan aan voldoen en waar kunnen wij ons in onderscheiden in de huidige markt. De eerste vraag die wij ons toen hebben gesteld is: Wat zou ik zelf kopen en wat zou ik graag als cadeau krijgen? 

De eerste vraag was makkelijk, maar de uitwerking hiervan heeft vervolgens nogal wat tijd gekost. Want wij wilden dat onze producten aan de volgende eisen voldeden:

  • Gemaakt van duurzame producten.
  • Zoveel mogelijk geproduceerd door Nederlandse bedrijven.
  • Hoogwaardige afwerking.
  • Uniek.

Het uitzoeken van deze producten en accessoires was echt een feest voor ons, maar toen kwam het volgende punt:

De klant

De klant staat bij ons centraal. Want het is uiteindelijk ons doel om u op een zo gemakkelijk mogelijke manier een goed betaalbaar en uniek product toe te laten komen. Daarom hebben wij er voor gekozen om alles in eigen hand te houden. Zowel het contact met u als klant. Maar ook het productbeheer en verzending. Hierdoor heeft u alleen maar contact met ons, en wij zorgen er voor dat alles voor u geregeld wordt op welke manier dan ook. 

Wij verpakken en verzenden dan ook alle aangekochte accessoires zelf vanuit onze eigen bedrijfslocatie met een Nederlandse Track & Trace code. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd te volgen waar u pakket is en wanneer u dit kunt verwachten. Zo staat u nooit voor een verassing.